Ενημέρωση για τη σημερινή συγκέντρωση στο κατάστημα της ΓενικήςΤαχυδρομικής στην Κηφισιά
Ανταποκρίσεις, Φωτογραφίες

Ενημέρωση για τη σημερινή συγκέντρωση στο κατάστημα της ΓενικήςΤαχυδρομικής στην Κηφισιά

Έχουμε συνηθίσει οι αναλύσεις μας να είναι σωστές, αλλά σήμερα επιβεβαιωθήκαμε περίτρανα, μόλις 3 μέρες μετά την ανακοίνωσή μας για τη μεθόδευση Αστυνομίας και εταιρίας. Για άλλη μια φορά, βρεθήκαμε μπροστά σε πολυάριθμες δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες διασφαλίζαν την τάξη, μία τάξη που οι ίδιες έχουν διαταράξει, αφού δημιουργούν κλίμα έντασης και ανασφάλειας στους εργαζόμενους.
Χέρι-χέρι πάει και η εταιρία, αφού μέσα στο κατάστημα δημιουργεί εντυπώσεις και τρομοκρατεί τους συναδέλφους, λέγοντάς τους ότι διατρέχουν κίνδυνο από τους συνδικαλιστές. Η αστυνομία παραδέχτηκε ότι βρίσκεται στο χώρο κατ’ εντολή της εταιρίας και ότι θα δεχθεί μόνο 3μελή επιτροπή μέσα στο χώρο με καταγραφή των ονομάτων μας!Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήθελαν να μας συνοδεύουν ενώ μιλούσαμε και μοιράζαμε στους συναδέλφους, κάτι που προφανώς δε δεχτήκαμε.
Οι συνδικαλιστές του σωματείου μας είναι άνθρωποι καθημερινοί, άνθρωποι της τάξης μας. Ο μόνος μας σκοπός είναι να ζούμε με αξιοπρέπεια, να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας, να οργανωνόμαστε ως τάξη. Η προσπάθεια να εμφανιστούμε ως ξένο σώμα, με θολούς σκοπούς και κίνητρα θα πέσει στο κενό.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Π.Γ.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ

1 Ιουλίου, 2022
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ / TAGS
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Πως λειτουργεί η Συνέλευση Βάσης Εργαζόμενων Οδηγών Δικύκλου, τι είδους συνδικαλισμό προωθεί και ποιές είναι οι διαφορές της από τα παραδοσιακά σωματεία;

Οι διαδικασίες μας είναι αμεσοδημοκρατικές και δεν προωθούμε ούτε ιεραρχίες ούτε κάθετες ιεραρχικές δομές. Πιστεύουμε και αναδεικνύουμε τις ικανότητες κάθε συναδέλφου και δεν αναγνωρίζουμε πεφωτισμένους ηγέτες και πρωτοπορίες. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τρόποι επικοινωνίας με το σωματείο

Διεύθυνση: Σπύρου Τρικούπη 56, Τ.Κ. 114 73, Aθήνα
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 6946747244

Πότε βρισκόμαστε:

Κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα διεξάγονται προπαρασκευαστικές συζητήσεις όπου σκιαγραφούμε διαθέσεις και καταθέτουμε ιδέες, προτάσεις και στρατηγικές προς συζήτηση.
Οι τακτικές μας συνελεύσεις γίνονται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα στις 6. Κάθε Τρίτη το σωματείο παραμένει ανοιχτό από τις 6 μέχρι τις 8, για να γνωριστούμε με νέους συναδέλφους.

INTERNATIONAL STRUGGLES

A selection of texts, material, analysis in other languages:

ALL languages HERE or select a language: EN | IT | PT | DE | ES