Παρασκευή 1/07/22 – Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απολυµένο Π.Γ. από τη Γενική Ταχυδρομική
Δράσεις - Αλληλεγγύη, Παραστάσεις διαμαρτυρίας

Παρασκευή 1/07/22 – Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απολυµένο Π.Γ. από τη Γενική Ταχυδρομική

Συνάδελφοι συναδέλφισσες,
την Παρασκευή 1η Ιούλη 2022, καλούµε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απολυµένο συνάδελφο Π.Γ. στις 09:00, στο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής στην οδό Μενεξέδων 9, στην Κηφισιά.
Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη καθώς:
α) η μόνιμη, ενορχηστρωμένη παρουσία της αστυνομίας, υπό την καθοδήγηση της γενικής ταχυδρομικής με τις ευλογίες της κυβέρνησης στις παρεμβάσεις του σωματείου επιδιώκει να μετατοπίσει την εκδικητική απόλυση και την εργατική διαφορά που προκύπτει, στο ποινικό πεδίο,
β) επιδιώκει να αντιστρέψει την πραγματικότητα και να παρουσιάσει τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους, τους συνδικαλιστές και το σωματείο ως αντικοινωνικούς και περιθωριακούς που χρήζουν επίβλεψης και οριοθέτησης,
γ) επιδιώκει να επιβάλλει σιωπή νεκροταφείου, να απομονώσει το συνδικαλισμό από το κοινωνικό γίγνεσθαι,
δ) επιδιώκει να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, να τους αποθαρρύνει από διεκδικήσεις προσδίδοντας στο συνδικαλισμό χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η διπλή προσαγωγή των μελών του σωματείου και αλληλέγγυων την Παρασκευή 13 Μαΐου σε παρέμβαση στο κατάστημα της γενικής ταχυδρομικής στην Λ. Μεσογείων. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται η παρουσία ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας σε κάθε συγκέντρωσή μας αλλά και στη συνάντηση στην επιθεώρηση εργασίας, στην οποία ο συνάδελφος Π.Γ., καθώς και οι εκπρόσωποι του σωματείου ανέβηκαν με αστυνομική συνοδεία.
Έχουμε δηλώσει επανειλημμένα πως δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την αναβίωση του συνδικαλιστικού της ασφάλειας.
Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε την τάξη μας στις ορέξεις των εργοδοτών και των κυβερνήσεών τους.
Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη. Θα συνεχίσουμε να τον αντιπαλεύουμε καθημερινά και σε όλες του τις εκφάνσεις μέχρι την οριστική και αμετάκλητη κατάργηση όλων των αντεργατικών του διατάξεων.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Π.Γ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΛΗ 2022 ΣΤΙΣ 9:00
ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ
ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΝΕΞΕΔΩΝ 9, ΚΗΦΙΣΙΑ

28 Ιουνίου, 2022
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ / TAGS
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Πως λειτουργεί η Συνέλευση Βάσης Εργαζόμενων Οδηγών Δικύκλου, τι είδους συνδικαλισμό προωθεί και ποιές είναι οι διαφορές της από τα παραδοσιακά σωματεία;

Οι διαδικασίες μας είναι αμεσοδημοκρατικές και δεν προωθούμε ούτε ιεραρχίες ούτε κάθετες ιεραρχικές δομές. Πιστεύουμε και αναδεικνύουμε τις ικανότητες κάθε συναδέλφου και δεν αναγνωρίζουμε πεφωτισμένους ηγέτες και πρωτοπορίες. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τρόποι επικοινωνίας με το σωματείο

Διεύθυνση: Σπύρου Τρικούπη 56, Τ.Κ. 114 73, Aθήνα
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 6946747244

Πότε βρισκόμαστε:

Κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα διεξάγονται προπαρασκευαστικές συζητήσεις όπου σκιαγραφούμε διαθέσεις και καταθέτουμε ιδέες, προτάσεις και στρατηγικές προς συζήτηση.
Οι τακτικές μας συνελεύσεις γίνονται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα στις 6. Κάθε Τρίτη το σωματείο παραμένει ανοιχτό από τις 6 μέχρι τις 8, για να γνωριστούμε με νέους συναδέλφους.

INTERNATIONAL STRUGGLES

A selection of texts, material, analysis in other languages:

ALL languages HERE or select a language: EN | IT | PT | DE | ES