Αφίσες

24ωρη Απεργία και μοτοπορεία Σάββατο 4 Νοέμβρη – Σωματείο Εργαζομένων efood Π. Αττικής

Νίκη και δύναμη στον αγώνα των συναδέλφων της εφουντ για συλλογική σύμβαση!

Από τον Ιούλιο του 2023 οι συνάδελφοι της efood αγωνίζονται για την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης. Το σωματείο μας στέκεται δίπλα σε όσους συναδέλφους δεν σκύβουν το κεφάλι και παλεύουν για το δίκιο τους. Η υπογραφή της συλλογικής σύμβασης στον πολυεθνικό γίγαντα, με αυξήσεις στους μισθούς και κατοχύρωση των δικαιωμάτων, θα είναι κέρδος για όλη την την εργατική τάξη.
Στηρίζουμε την απεργία, την μοτοπορεία και την απεργιακή περιφρούρηση των συναδέλφων της efood, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στις 18:00 Κηφισιάς & Αλεξάνδρας.

30 Οκτωβρίου, 2023
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ / TAGS
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Πως λειτουργεί η Συνέλευση Βάσης Εργαζόμενων Οδηγών Δικύκλου, τι είδους συνδικαλισμό προωθεί και ποιές είναι οι διαφορές της από τα παραδοσιακά σωματεία;

Οι διαδικασίες μας είναι αμεσοδημοκρατικές και δεν προωθούμε ούτε ιεραρχίες ούτε κάθετες ιεραρχικές δομές. Πιστεύουμε και αναδεικνύουμε τις ικανότητες κάθε συναδέλφου και δεν αναγνωρίζουμε πεφωτισμένους ηγέτες και πρωτοπορίες. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τρόποι επικοινωνίας με το σωματείο

Διεύθυνση: Σπύρου Τρικούπη 56, Τ.Κ. 114 73, Aθήνα
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 6946747244

Πότε βρισκόμαστε:

Κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα διεξάγονται προπαρασκευαστικές συζητήσεις όπου σκιαγραφούμε διαθέσεις και καταθέτουμε ιδέες, προτάσεις και στρατηγικές προς συζήτηση.
Οι τακτικές μας συνελεύσεις γίνονται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα στις 6. Κάθε Τρίτη το σωματείο παραμένει ανοιχτό από τις 6 μέχρι τις 8, για να γνωριστούμε με νέους συναδέλφους.

INTERNATIONAL STRUGGLES

A selection of texts, material, analysis in other languages:

ALL languages HERE or select a language: EN | IT | PT | DE | ES