Η εργοδοσία της Pizza fan Αιτωλικού 72, απέλυσε δύο διανομείς επειδή διεκδίκησαν τα δικαιώματά τους και την εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας.
Ο ένας διανομέας, ο Μάνος, απολύθηκε εκδικητικά και παράνομα, επειδή διεκδικούσε να εφαρμόζεται η εργατική νομοθεσία για τον ίδιο και για όλους τους εργαζόμενους, καθώς είναι εκλεγμένο μέλος στο ΔΣ του σωματείου μας.
Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά την υπόθεση.
Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο κατάστημα Pizza fan Πειραιά, Αιτωλικού 72, καθώς και σε άλλα δύο καταστήματα της εν λόγω αλυσίδας στον Πειραιά, στην Χατζηκυριάκου και στην Γρ. Λαμπράκη. Παραμείναμε στην Αιτωλικού για 40 λεπτά με συνθήματα, κείμενα και φεϊγ βολάν, κάναμε ξεκάθαρο στην εργοδοσία της Pizza fan πως οφείλει να επαναπροσλάβει τους συναδέλφους.
Έπειτα αναχωρήσαμε με μοτοπορεία, για τα 2 επόμενα καταστήματα, όπου πραγματοποιήσαμε μικρές στάσεις, ενημερώνοντας τους συναδέλφους και τους περαστικούς για τον αγώνα στην Pizza fan Αιτωλικού 72. Υπήρξε αρκετά θετική ανταπόκριση από τον κόσμο, που συναντήσαμε.
Έπειτα από τρεις ώρες στους δρόμους του Πειραιά, επιστρέψαμε στα γραφεία μας.
Άμεση επαναπρόσληψη του συναδέλφου Μάνου Σ.







