Ενημέρωση από την παρέμβαση του Σωματείου για την τήρηση της παύσης εργασιών κατά τη διάρκεια του καύσωνα
Ανταποκρίσεις

Ενημέρωση από την παρέμβαση του Σωματείου για την τήρηση της παύσης εργασιών κατά τη διάρκεια του καύσωνα

Την Κυριακή 23/7 πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις της ΣΒΕΟΔ για τη διασφάλιση της διακοπής εργασιών λόγω καύσωνα, όπως προβλέπεται από τη σχετική υπουργική απόφαση.

Με δυναμισμό η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου βρέθηκε σε καταστήματα στις πιάτσες των Εξαρχείων, Λεωφ. Αλεξάνδρας και Πανόρμου και εξασφάλισε οτι η διανομή θα παραμείνει κλειστή κατά τις σκληρές ώρες του καύσωνα, ώστε να μην κινδυνέψει καμία ζωή συναδέλφου/σας.

Καλούμε όλους τους διανομείς – ταχυμεταφορείς – εξωτερικούς υπαλλήλους που εργάζονται με δίκυκλο, να παύσουν κάθε εξωτερική εργασία κατά τη διάρκεια του ακραίου καιρικού φαινομένου “ΚΛΕΩΝ” και να παραμείνουν ασφαλείς. Να μην θρηνήσουμε άλλον νεκρό, όπως με τον πρόσφατο θάνατο του Γιώργου Πατρινού στην πόλη της Χαλκίδας, ο οποίος κατέληξε αφού υπέστη θερμοπληξία κάνοντας διανομή με το ποδηλατό του.

Το σωματείο μας θα βρίσκεται σε επιφυλακή καθ’όλη τη διάρκεια του καιρικού φαινομένου. Σε όποιες περιπτώσεις δεν τηρείται η παύση εργασιών σας καλούμε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 694 674 7244 και θα παρέμβουμε άμεσα, ώστε η διανομή να σταματήσει και τα ωρομίσθια να καταβληθούν κανονικά όπως ορίζεται από τη νομοθεσία.

Τα αφεντικά τρομοκρατούν και θέλουν να σωπάσεις, οργανώσου τώρα στο Σωματείο Βάσης

23 Ιουλίου, 2023
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ / TAGS
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Πως λειτουργεί η Συνέλευση Βάσης Εργαζόμενων Οδηγών Δικύκλου, τι είδους συνδικαλισμό προωθεί και ποιές είναι οι διαφορές της από τα παραδοσιακά σωματεία;

Οι διαδικασίες μας είναι αμεσοδημοκρατικές και δεν προωθούμε ούτε ιεραρχίες ούτε κάθετες ιεραρχικές δομές. Πιστεύουμε και αναδεικνύουμε τις ικανότητες κάθε συναδέλφου και δεν αναγνωρίζουμε πεφωτισμένους ηγέτες και πρωτοπορίες. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τρόποι επικοινωνίας με το σωματείο

Διεύθυνση: Σπύρου Τρικούπη 56, Τ.Κ. 114 73, Aθήνα
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 6946747244

Πότε βρισκόμαστε:

Κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα διεξάγονται προπαρασκευαστικές συζητήσεις όπου σκιαγραφούμε διαθέσεις και καταθέτουμε ιδέες, προτάσεις και στρατηγικές προς συζήτηση.
Οι τακτικές μας συνελεύσεις γίνονται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα στις 6. Κάθε Τρίτη το σωματείο παραμένει ανοιχτό από τις 6 μέχρι τις 8, για να γνωριστούμε με νέους συναδέλφους.

INTERNATIONAL STRUGGLES

A selection of texts, material, analysis in other languages:

ALL languages HERE or select a language: EN | IT | PT | DE | ES