Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη βραδιά οικονομικής ενίσχυσης του σωματείου
Κείμενα - Προκηρύξεις, Φωτογραφίες

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη βραδιά οικονομικής ενίσχυσης του σωματείου

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που μας στήριξε και συνέβαλε με
τον κόπο και την παρουσία του στην εκδήλωση της Παρασκευής 23/9 στον κατειλημμένο χώρο του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα.

Τη συνέλευση του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα που μας έδωσε τη δυνατότητα να στεγάσουμε την εκδήλωσή μας σε μια περίοδο που οι δημόσιοι χώροι ολοένα και λιγοστεύουν, καθώς και για τη συνεργασία τους και τη βοήθεια που μας παρείχαν σε ό,τι χρειαστήκαμε.

Την αυτοοργανωμένη θεατρική ομάδα Buffonata που μας πρόσφερε μια εξαιρετική παράσταση, καλώντας μας να κάνουμε μια παύση, να ταξιδέψουμε στους συλλογισμούς του Laurent Gaudé και να αναλογιστούμε  κι εμείς με τη σειρά μας τα ζητήματα με τα οποία καταπιάνεται.

Τους DJ που έντυσαν με μουσική τη βραδιά και τους ανθρώπους πίσω από την μπάρα που με τα κοκτέιλ τους μας κράτησαν σε φόρμα όλη τη βραδιά.

Ολους εκείνους και εκείνες που επέλεξαν να περάσουν μια βόλτα να μας στηρίξουν και να ενισχύσουν οικονομικά το σωματείο μας.

Με πρόταγμα  την αυτοοργάνωση στην βαση και με  όπλο την αλληλεγγύη μας ,μπορούμε να δημιουργήσουμε σαν τάξη τους δικούς μας φάρους πολιτισμού ψυχαγωγίας και αντίστασης .

Δίνουμε το επόμενο ραντεβου στους δρόμους του αγώνα.

Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου

26 Σεπτεμβρίου, 2022
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ / TAGS
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Πως λειτουργεί η Συνέλευση Βάσης Εργαζόμενων Οδηγών Δικύκλου, τι είδους συνδικαλισμό προωθεί και ποιές είναι οι διαφορές της από τα παραδοσιακά σωματεία;

Οι διαδικασίες μας είναι αμεσοδημοκρατικές και δεν προωθούμε ούτε ιεραρχίες ούτε κάθετες ιεραρχικές δομές. Πιστεύουμε και αναδεικνύουμε τις ικανότητες κάθε συναδέλφου και δεν αναγνωρίζουμε πεφωτισμένους ηγέτες και πρωτοπορίες. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τρόποι επικοινωνίας με το σωματείο

Διεύθυνση: Σπύρου Τρικούπη 56, Τ.Κ. 114 73, Aθήνα
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 6946747244

Πότε βρισκόμαστε:

Κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα διεξάγονται προπαρασκευαστικές συζητήσεις όπου σκιαγραφούμε διαθέσεις και καταθέτουμε ιδέες, προτάσεις και στρατηγικές προς συζήτηση.
Οι τακτικές μας συνελεύσεις γίνονται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα στις 6. Κάθε Τρίτη το σωματείο παραμένει ανοιχτό από τις 6 μέχρι τις 8, για να γνωριστούμε με νέους συναδέλφους.

INTERNATIONAL STRUGGLES

A selection of texts, material, analysis in other languages:

ALL languages HERE or select a language: EN | IT | PT | DE | ES