Ενημέρωση από τη σημερινή συνάντηση με το Υπουργείο Εργασίας για την υπόθεση της Rocket
Δράσεις - Αλληλεγγύη

Ενημέρωση από τη σημερινή συνάντηση με το Υπουργείο Εργασίας για την υπόθεση της Rocket

Σήμερα, Τρίτη 1η Μάρτη 2022, το σωματείο μας ΣΒΕΟΔ μαζί με συναδέλφους εργαζόμενους από την εταιρεία ROCKET, πραγματοποιήσαμε συγκέντρωση και συναντηθήκαμε με τον κ. Κ. Αγραπιδά, διευθυντή εργασίας στο υπουργείο εργασίας.

Το υπουργείο δεσμεύτηκε για την βιωσιμότητα και την αξιοπιστία της εταιρείας. Δεσμεύτηκε πως οι συνάδελφοι της ROCKET DELIVERY θα πληρωθούν κανονικά και πως η εταιρεία θα συνεχίσει την παρουσία της στην εγχώρια αγορά. Ακόμη δεσμεύτηκε, πως οι συνάδελφοι που εργάζονταν στην ROCKET DELIVERΥ, μέσω της εργολαβικής RANDSTAD και έχουν απολυθεί εξαιτίας των γεγονότων, θα επιστρέψουν στην εργασία τους.

Αναμένουμε να γίνουν οι δεσμεύσεις πραγματικότητα. Μέχρι τότε θα είμαστεσε επαγρύπνηση, στο πλάι των συναδέλφων διανομέων της ROCKET DELIVERΥ.

Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου

1 Μαρτίου, 2022
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ / TAGS
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Πως λειτουργεί η Συνέλευση Βάσης Εργαζόμενων Οδηγών Δικύκλου, τι είδους συνδικαλισμό προωθεί και ποιές είναι οι διαφορές της από τα παραδοσιακά σωματεία;

Οι διαδικασίες μας είναι αμεσοδημοκρατικές και δεν προωθούμε ούτε ιεραρχίες ούτε κάθετες ιεραρχικές δομές. Πιστεύουμε και αναδεικνύουμε τις ικανότητες κάθε συναδέλφου και δεν αναγνωρίζουμε πεφωτισμένους ηγέτες και πρωτοπορίες. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τρόποι επικοινωνίας με το σωματείο

Διεύθυνση: Σπύρου Τρικούπη 56, Τ.Κ. 114 73, Aθήνα
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 6946747244

Πότε βρισκόμαστε:

Κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα διεξάγονται προπαρασκευαστικές συζητήσεις όπου σκιαγραφούμε διαθέσεις και καταθέτουμε ιδέες, προτάσεις και στρατηγικές προς συζήτηση.
Οι τακτικές μας συνελεύσεις γίνονται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα στις 6. Κάθε Τρίτη το σωματείο παραμένει ανοιχτό από τις 6 μέχρι τις 8, για να γνωριστούμε με νέους συναδέλφους.

INTERNATIONAL STRUGGLES

A selection of texts, material, analysis in other languages:

ALL languages HERE or select a language: EN | IT | PT | DE | ES