Nέα και ανακοινώσεις

ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

σήμερα οδηγήσαμε για άλλη μια φορά στους δρόμους της Αθήνας. Όχι για να παραδώσουμε παραγγελίες και να διεκπεραιώσουμε υπηρεσίες, αλλά για να πανηγυρίσουμε τη μεγάλη νίκη των εργαζομένων της e-food, μια νίκη απέναντι σε μια επιχείρηση κολοσσό, μια νίκη ολόκληρης της εργατικής τάξης, που επιβεβαίωσε πως ο αγώνας και η αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων είναι τα πιο δυνατά μας όπλα.

Τα χειροκροτήματα, τα δυνατά μπράβο και οι υψωμένες γροθιές του κόσμου μας συγκίνησαν. Καταλαβαίναμε πως έβλεπαν τον εαυτό τους ανάμεσά μας, την ώρα που πήγαιναν κι εκείνοι στις δικές τους δουλειές.

Όλοι και όλες μαζί, εμείς και η κοινωνία, όλος ο κόσμος της δουλειάς, ζήσαμε μια ιστορική εβδομάδα για τους εργατικούς αγώνες της χώρας που ευχόμαστε να πυροδοτήσει κι άλλες νικηφόρες εργασιακές και κοινωνικές μάχες.


Από μια ιστορική εβδομάδα σε μια ιστορική χρονιά.



Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου

24 Σεπτεμβρίου, 2021
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ / TAGS
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Πως λειτουργεί η Συνέλευση Βάσης Εργαζόμενων Οδηγών Δικύκλου, τι είδους συνδικαλισμό προωθεί και ποιές είναι οι διαφορές της από τα παραδοσιακά σωματεία;

Οι διαδικασίες μας είναι αμεσοδημοκρατικές και δεν προωθούμε ούτε ιεραρχίες ούτε κάθετες ιεραρχικές δομές. Πιστεύουμε και αναδεικνύουμε τις ικανότητες κάθε συναδέλφου και δεν αναγνωρίζουμε πεφωτισμένους ηγέτες και πρωτοπορίες. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τρόποι επικοινωνίας με το σωματείο

Διεύθυνση: Σπύρου Τρικούπη 56, Τ.Κ. 114 73, Aθήνα
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 6946747244

Πότε βρισκόμαστε:

Κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα διεξάγονται προπαρασκευαστικές συζητήσεις όπου σκιαγραφούμε διαθέσεις και καταθέτουμε ιδέες, προτάσεις και στρατηγικές προς συζήτηση.
Οι τακτικές μας συνελεύσεις γίνονται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα στις 6. Κάθε Τρίτη το σωματείο παραμένει ανοιχτό από τις 6 μέχρι τις 8, για να γνωριστούμε με νέους συναδέλφους.

INTERNATIONAL STRUGGLES

A selection of texts, material, analysis in other languages:

ALL languages HERE or select a language: EN | IT | PT | DE | ES