Παρέμβαση στη Γενική Ταχυδρομική στα Γλυκά Νερά
Nέα και ανακοινώσεις

Παρέμβαση στη Γενική Ταχυδρομική στα Γλυκά Νερά

Το Σάββατο 23 Γενάρη πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο franchise κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής στα Γλυκά Νερά, καθώς τη Δευτέρα 4 Γενάρη 2021, συνάδελφος ταχυμεταφορέας δέχθηκε επίθεση από τον προϊστάμενο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομισθεί στο νοσοκομείο. Αφορμή της επίθεσης ήταν πως δεν παρέδωσε, εν μέσω σφοδρής νεροποντής, τον υπερβολικό αριθμό αντικειμένων (160) που είχε χρεωθεί.

Η παρέμβαση διήρκησε περίπου 40 λεπτά και στη συνέχεια προχωρήσαμε με μοτοπορεία περνώντας και από τα καταστήματα: Speedex Αγίας Παρασκευής, ΕΛΤΑ Courier Αγίας Παρασκευής, ΕΛΤΑ Courier Μεσογείων και Γενική Ταχυδρομική στην Κατεχάκη.

Ακολουθούν το κείμενο και η αφίσα της παρέμβασης

23 Ιανουαρίου, 2021

3 COMMENTS ON THIS POST To “Παρέμβαση στη Γενική Ταχυδρομική στα Γλυκά Νερά”

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ / TAGS
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Πως λειτουργεί η Συνέλευση Βάσης Εργαζόμενων Οδηγών Δικύκλου, τι είδους συνδικαλισμό προωθεί και ποιές είναι οι διαφορές της από τα παραδοσιακά σωματεία;

Οι διαδικασίες μας είναι αμεσοδημοκρατικές και δεν προωθούμε ούτε ιεραρχίες ούτε κάθετες ιεραρχικές δομές. Πιστεύουμε και αναδεικνύουμε τις ικανότητες κάθε συναδέλφου και δεν αναγνωρίζουμε πεφωτισμένους ηγέτες και πρωτοπορίες. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τρόποι επικοινωνίας με το σωματείο

Διεύθυνση: Σπύρου Τρικούπη 56, Τ.Κ. 114 73, Aθήνα
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 6946747244

Πότε βρισκόμαστε:

Κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα διεξάγονται προπαρασκευαστικές συζητήσεις όπου σκιαγραφούμε διαθέσεις και καταθέτουμε ιδέες, προτάσεις και στρατηγικές προς συζήτηση.
Οι τακτικές μας συνελεύσεις γίνονται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα στις 6. Κάθε Τρίτη το σωματείο παραμένει ανοιχτό από τις 6 μέχρι τις 8, για να γνωριστούμε με νέους συναδέλφους.

INTERNATIONAL STRUGGLES

A selection of texts, material, analysis in other languages:

ALL languages HERE or select a language: EN | IT | PT | DE | ES