Μοίρασμα κειμένου σε καταστήματα της Pizza Fan

Στις 6 Ιουνίου και με αφορμή δικαστήριο συναδέλφου που έχει απολυθεί για συνδικαλιστικούς λόγους από το κατάστημα της Pizza Fan στο Γαλάτσι, πραγματοποιήσαμε μοιράσματα κειμένου σε καταστήματα της αλυσίδας στις περιοχές:

 

Γαλάτσι, Εξάρχεια, Κυψέλη, Ν. Ιωνία, Ν. Ηράκλειο, Αγ. Ανάργυροι, Σεπόλια, Πατήσια, Αιγάλεω, Περιστέρι, Πετρούπολη, Αγ. Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Μαρούσι, Παγκράτι, Ζωγράφου, Αμπελόκηποι, Πειραιάς, Κορυδαλλός, Νίκαια, καθώς και στο τηλεφωνικό κέντρο παραγγελιοληψίας της εταιρείας που βρίσκεται στο Χαλάνδρι.

 

Το δικαστήριο που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 8 Ιουνίου τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, αφού για τρίτη συνεχή φορά ο δικηγόρος της εταιρείας ζήτησε αναβολή και έτσι η υπόθεση ματαιώθηκε και θα εκδικαστεί το φθινόπωρο.

 

Να υπενθυμίσουμε σε όσους δε το γνωρίζουν πως στην συγκεκριμένη αλυσίδα η εργατική νομοθεσία παραβιάζεται στο σύνολό της, με υποδηλωμένη εργασία, μη καταβολή δώρων, επιδομάτων, προσαυξήσεων και πως οι εργαζόμενοι δουλέυουν με δικά τους δίκυκλα, ενώ δεν τους παρέχεται καμία αποζημίωση για τα έξοδα κίνησης και σέρβις ούτε και κανένα απολύτως από τα Μέσα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π).

 

Tο κείμενο που μοιράσαμε